Wednesday, May 30, 2012

Impresiile mele despre concertul Vama - by Simona



Fetelor, sincer...cumparasem de vreo 2 saptamani albumul Vama 2012 pe care l-au lansat aseara....este un album deosebit...la modul ca de fiecare data cand il asculti, iti creeaza o alta impresie, cred ca depinde foarte mult de starea in care esti. Fie iti displace total, fie iti place la maximum...si sunt melodii care nu iti plac dar apoi cand le reasculti, le iubesti! Tare!
Dar punerea in scena a acestui album a fost un adevarat spectacol din toate punctele de vedere: voce, melodie, efecte, coregrafia intregita de o trupa de tineri dansatori plin de viata si energie si: evident, Tudor, care a fost de mare senzatie: gesturi, expresii, modul de a vorbi publicului, mesajul pe care l-a transmis (va spun sincer ca, la melodia Declarat pierduta tara, mi s-a facut pielea de gaina, si la final, aproape mi-au dat lacrimile. Il declar, oficial, pe Tudor un artist complet care reuseste sa emotioneze si sa transmita o multitudine de stari, trairi, sentimente, sa creeze emotii din cele mai diverse: de la agonie la extaz, de la delir si frenezie, la melancolie si chiar tristete; de la zambete la lacrimi.
Concluzie: A reusit sa ne transpuna total. A fost desavarsit!
Si pentru mine, a fost unul din cele mai tari concerte ever (nu pot sa spun asta cu cel mai tare dupa experienta U2 :)) dar cred ca number 2, clar!!!!!

Love you forever, Tudor!!!!!!





No comments:

Post a Comment

Adaugati un comentariu aici: